WordPress guvensizmi?

Bu makalede wordPress dandikmi? sorusunun cevabını vereceğim.

WordPress güvensizmi?

Evvela bu konuyu yazma maksadımı anlatmak istiyorum. Üzülerek birçok web yazılım uzmanın wordpress içerik yönetim sistemini müşterilerine dandik olarak lanse ettiğini gözlemledim. Bu algının yanlış olduğunu anlatmam gerekiyor bunun yanında neden wordpress sistemi kötüleniyor konusunu irdeliyeceğim.

Firmalar wordpress'i neden kötüler;

Web yazılım ajanslarının wordpress'i kötüleme amacı kendi yazılımlarını pazarlama çabalarından dolayıdır. Örnek vermek gerekirse web yazılım firmasının kendine özel geliştirdiği bir web yazılımı en iyi kendileri düzenleyebilir, geliştirebilir ve satabilir. Wordpress için durum farklıdır. Çünkü wordpress'i her php web yazılımcı geliştirebilir.

WordPress güvenlimidir?

Bazı web yazılım firmaları yine bu konuda müşterilerin aklını karıştırmaktadır. Bir web yazılım firmasının yaptığı yazılımı o yazılım firmasının kaç elemanı varsa o kadar kişi geliştirebilir ve güvenli hale getirebilir. Ama wordpress'i abartısız milyonlarca kişi geliştiriyor diyebilirim. Sizce hangisi daha çok gelişmiş ve güvenlidir. En fazla 100 kişilik web yazılım firması mı? Milyonlarca geliştiricisi olan wordpress mi? Karar sizin.

Neden wordpress diyorsanız;

Arkadaşlar wordpress'in milyonlarca ücretli ve ücretsiz eklentisi var. Bu eklentileri kullanarak istediğiniz geliştirmeyi yapabiliyorsunuz. Bir web yazılım firması olduğuz halde wordpress'in sağladığı eklenti ve geliştirmeyi kendi yazılımlarımızda sağlayamayız. Bunun için milyonlarca çalışan gerekli ki bu bir web yazılım firması için imkansız birşeydir.

Peki doğru web yazılım firmalarından nasıl yararlanabiliriz;

Özel wordpress tema ve wordpress eklenti yazdırmak için web yazılım firmalarını tercih etmeniz güvenli ve profesyonel olacaktır. Ayrıca wordpress bir içerik yönetim sistemidir. Yani üretilme maksadı blog ve makale sitesi kurulumunu kolaylaştırmak. Bunun dışında büyük çaplı projeleri wordpress gibi hazır sistemlerle yapmanız size sorunlar çıkarabilecektir.

Sizde wordpress web tasarım ve projeler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0212 664 55 32

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

Çırpıcı mah. 1. Taşocağı sok. No:70/B

Zeytinburnu / İST