web tasarim ucreti Elazig

Web tasarım fiyatı bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalede sizlere Yalova web tasarım ücretlerinden örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bir web hizmet şirketine ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Yalova ve Yalova dışındaki illerden en çok web dizayn fiyatları Yalova kelimesini sorgulatıyorlar. Kişilerin tercihlerini Yalova firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Yalova tasarım firmalarının daha fazla referansa sahip olmasıdır.

Her kuruluş hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük işletmelere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar iyi referansa sahip ise işinde o kadar tecrübeli olduğu anlamına gelir.

Web tasarım fiyatları Yalova

Yalova web tasarım ücretleri web tasarım firmalarının oldukça fazla olan bir iş olmasından ötürü birçok şehir'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Yalova web tasarım fiyatları ne kadardır?

Yalova web tasarım ücretleri firmaya göre değişmekle beraber aşağı yukarı ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki ücretler yapılacak özel web dizaynlar için geçerlidir. Firmamızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi değerlendirilirken, hazır web tasarımları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital alışveriş sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Yalova , web site tasarımı Yalova , Yalova web hizmetleri, Yalova web paketleri, Yalova web hizmetleri